Un apartament ieftin si aranjat intr-o zona centrala din Timisoara .

Cand te gandesti la vacanta parca si amenajarile interioare pe care le vei vedea iti inspira o stare de spirit asemanatoare. 
Asa ca azi, te invitam sa admiri aceasta amenajare realizata de Ioana Hariga ,proprietara apartementului din Timisoara ,care desi nu e designer de interior , ar putea foarte usor sa fie unul. 
Ne-a placut foarte mult ce a reusit sa faca cu acest apartament ,asa ca ne-am gandit sa va aratam si voua in cele ce urmeaza.

 

Luminozitatea este unul din punctele forte ale acestui apartament. Practic, lumina naturala patrunde din belsug in camera de zi, dar si in dormitor amplificand spatiul. Paleta de culori aleasa reuseste sa ofere un plus de caldura ambientului prin verdele si portocaliul care se imbina armonios cu lumina naturala. Spatiul a fost gandit pentru relaxarea si confortul familiei care ,presupun ca suntem cu totii de acord, este foarte important. 

Camera de zi se imparte armonios intre zona de conversatii si locul unde poti sa iei chiar masa. Trecerea este subtila, spatiul pare fluid, amenajarea isi pastreaza coerenta prin detalii ,cromatica fiind unul din ele.
Texturile abunda prin accesoriile care imbraca spatiul din camera de zi: tapiteria canapelei, pernele decorative variate, sau covorasul ce uneste toate piesele din living.

Trecem peste baie ,care este simpla si practica, si ajungem la dormitor , unde pentru a pastra spatiul cat mai aerisit, Ioana a optat pentru dulapuri albe. Ele ofera o depozitare generoasa, ba chiar lasa loc diferitelor decoratiuni de-a lungul lor. Camera primeste astfel personalitate prin detaliile introduse in decor.

Organizarea perfecta a unei bucătării mici permite configurarea mai multor spații de depozitare la nivel inferior, eliminând necesitatea corpurilor suspendate care ar obtura lumina, ori în cazul în care proprietarii sunt scunzi de înălțime și le-ar fi incomod să acceseze dulapurile suspendate.

Ce fel de bibliotecă poți avea într-un spațiu mic? Ei bine, soluția designerului a fost una minimalistă, adica niste rafturi lungi, dar discrete. Deși par simple, aceste rafturi oferă un spațiu generos de depozitare. În plus, pentru a amplifica luminozitatea în spațiul mic, Ioana a mizat pe decorațiuni textile deschise, respectiv tapițeria canapelei si covorul (care este țesătură si e ușor de curățat).

Putem zice cu siguranta ca este unul dintre cele mai aranjate apartamente de inchiriat din Timisoara . 

{file path=cms/0/5d1b6f9f26772_66337247-2362609783829027-210026705388044288-n.jpg}{file path=cms/0/5d1b6f9f26772_66337247-2362609783829027-210026705388044288-n.jpg}